Waar ben jij dankbaar voor?

Door Wijsheden & Spreuken op 22.07.2012

Met November voor de deur zijn we klaar voor de donkere dagen van de herfst. Het is tijd om rustig na te gaan denken over het afsluiten van het jaar en te denken welke mooie momenten je dit jaar hebt meegemaakt. Het jaar is nog niet voorbij maar het is nooit vroeg genoeg voor een beetje reflectie. Reflectie bied ons een kans om onze beslissingen te evalueren, te leren van de succesen en mislukkingen en zelfs te lachen om onze stomme acties!

Zelfs als dit jaar niet zo heel spannend was kun je je zelf afvragen “Waar ben ik dankbaar voor?”. Zonder er echt over na te denken zal er iets in je opkomen (hopelijk zelfs meerdere dingen!). Ook al kan het soms moeilijk zijn om het in eerste instantie te zien, onthoud dankbaar te zijn voor de dingen die je dit jaar hebt mogen leren. Denk aan de mensen die er voor je geweest zijn! Dat is al een geluk op zich!

Hoe is dit nu voor ons bij Wijsheden en Spreuken? Wij hebben zoveel om dankbaar voor te zijn dit jaar. We zijn begonnen met een vernieuwde website, hebben veel nieuwe contacten ontmoet, leuke bezoekers mogen ontvangen en heel veel lessen geleerd. Niets kan ons er van weerhouden om van 2012 een daverend succes te maken! Wij hopen dan ook dat jullie samen met ons de website verder willen ontwikkelen en een hoop leerzame onderwerpen willen delen.

Met nog maar twee maanden te gaan in dit jaar, en ja dat gaat sneller dan je zult denken. Voordat je het weet zijn we in het nieuwe jaar en zijn er weer nieuwe uitdagingen en testen die op ons wachten. Dit geeft je nog maar kort de tijd om na te denken en te genieten van alle ervaringen van het afgelopen jaar. Dus nu de hoogste tijd om daareens over na te denken, waar ben jij dankbaar voor?

Gerelateerde artikelen
De zomertijd is in volle gang, de mensen trekken erop uit en gaan opzoek naar de zon. Even...
De reis der zelfontwikkeling is er een waar nooit een einde aan komt. Vanaf de dag waarop ...
Reacties op dit artikel
Bezig met laden...
Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen. Dit kan gemakkelijk via je je Facebook account.
Spreuk van vandaag
""
Schrijf je in en ontvang dagelijks een inspirerende spreuk!